P-skivor

P-skivor i kreditkortsformat att klistra i bilens framruta

P-skivor i kreditkortsformat

Vi trycker P-skivor i kreditkortsformat med dubbelhäfta på ena sidan. P-skivan monteras i bilens framruta, vilket gör att du lättare kommer ihåg att ställa in tiden när du parkerar din bil. Det går även att använda p-skivan som hållare för en parkeringsbiljett.

Stora och små upplagor

Beställ P-skivor i stora eller små upplagor, från så få som 100 st och uppå till tiotusentals, vi trycker och producerar dem här i vår fabrik i Vallentuna, strax norr om Stockholm.

P-skivan populär och användbar

P-skivan är en populär presentartikel, mycket på grund av att den är andvändbar för de allra flesta. Fler och fler kommuner runt om i landet kräver idag att man sätter upp en p-skiva när man parkerar. Inte så konstigt att p-skivan är en av våra mest populära produkter.

Begär offert via e-post

P-skivor med egen form

Vi har hela produktionen i egen regi och kan erbjuda dig att skapa din egen design och form på P-skivan. Du kan skapa en egen form på bottenplattan och/eller rondellen. Kom till oss med dina idéer så tittar vi på en lösning.

P-skivor i större format

P-skivan går även att beställa i en större modell, format 100 x 150 mm, enkelsidigt eller dubbelsidigt tryck. Vi trycker alla P-skivor på plastfolie.

Vi hjälper dig med originalarbetet

Om du behöver hjälp med originalarbete och förslag på utformning av din P-skiva hjälper vi gärna till med detta. Skicka din logo samt de texter du vill ha med så ger vi dig ett förslag, e-postadress hittar du på kontaktsidan.

 

Kommentarer inaktiverade.