Om oss

Tryckeri med långa historia

Moderatho & Company AB startade 1973 på Lidingö i Stockholm, som en fortsättning på Interplast AB (grundat 1953). Nordens första verksamhet för plastinbakning av trycksaker, enligt en amerikansk metod. Produktionen utvecklades senare med screentryck på plastfolier som plastinbakades till ett homogent laminat med skyddat tryck. Laminatet kan sedan bli en mängd produkter, skyltar, linjaler, isskrapor mm.

Idag erbjuder vi en stor produktbredd där skyltar och dekaler är vårt fokus, men vi gör mycket mer. Vår breda kompetens och långa erfarenhet ger oss möjliget att hjälpa våra kunder att ta fram lösningar inom många områden. Screentryck på plast och plåt, digitaltryck, laminatpressning, folieskärning, lasergravyr, laserskärning, stansning, hålning mm. Sedan hösten 2012 huserar vi i Vallentuna, 3 mil norr om Stockholm.

Produkter

Sedan start har tillkommit folieskärning och digitaltryck, både på rullmaterial och plantryck direkt på skivor, samt laserbearbetning.  Vi har CO2-laser och fiberlaser, vilket ger möjlighet till gravyr på ett flertal material och produkter. Exempelvis presentartiklar, paneler till industrikunder mm. Vi har också samarbetspartners inom plastsvetsning, plåtbearbetning, träbearbetning, offsettryck, formgjutning mm.

 

Miljö

Vi har alltid arbetat hårt med vår arbetsmiljö; att eliminera olycksfalls- och förslitningsskador. Stor vikt har lagts vid att nedbringa användningen av lösningsmedel på screenavdelningen. Vi har sedan många år ett av Sveriges minst miljöbelastande screentryckerier.

Målsättning

Vår målsättning är att tillsammans med kunden ta fram kvalitetsanpassade och prisvärda produkter, en samarbetsform som gjort att flera av våra kunder anlitat oss under mer är 25 år.

Kommentarer inaktiverade.