Företaget

Moderatho & Company AB startade 1973 i Lidingö/Stockholm, som en fortsättning på Interplast AB (grundat 1953). Nordens första verksamhet för plastinbakning av trycksaker, enligt en amerikansk metod. Produktionen utvecklades senare med screentryck på plastfolier som plastinbakades till ett homogent laminat med skyddat tryck. Idag erbjuder vi en stor produktbredd med tyngdpunkt på screentryck på plast, digitaltryck, laminatpressning, folieskärning, lasergravyr samt laserskärning.
Sedan hösten 2012 huserar vi i Vallentuna, 3 mil norr om Stockholm.

Produkter

Produkt-, produktions- och teknikutveckling har alltid varit vår ledstjärna. Under de senaste 25 åren har tillkommit folieskärning, digitaltryck (på rullmaterial och direkt på skivor) samt laserbearbetning (CO2-laser och fiberlaser). Vi har också samarbets-partners inom plastsvetsning, plåtbearbetning (b la rostfritt och kortenstål), trä- bearbetning, offsettryck, emaljering, formgjutning mm.

Miljö

Vi har alltid arbetat hårt med vår arbetsmiljö; att eliminera olycksfalls- och förslitningsskador. Stor vikt har lagts vid att nedbringa användningen av lösningsmedel på screenavdelningen. Vi har sedan många år ett av Sveriges minst miljöbelastande screentryckerier.

Målsättning

Vår målsättning är att tillsammans med kunden ta fram kvalitetsanpassade och prisvärda produkter, en samarbetsform som gjort att flera av våra kunder anlitat oss under mer är 25 år.

Kommentarer inaktiverade.